Samen werken met Passie HR

Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is, want iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Passie HR biedt een persoonlijke aanpak en maatwerk, met kennis van de arbeidsmarkt voor bemiddeling en advies. Dit doen we al sinds 2016! Met een klein en stabiel team dat betrokken en nieuwsgierig is, want dat werkt het beste. Omdat we ons oprecht verdiepen in onze klanten en medewerkers, bieden we de juiste dienstverlening. Want als lokale HR-dienstverlener zetten wij de puntjes op de i; voor het werven & selecteren van de juiste mensen, het uitzenden & detacheren, en voor opleidingen en HR-advies. In Passie HR vind je een partner die gespecialiseerd is, tegen een scherpe prijs. Kortom, samen werken met Passie HR betekent de zaken op orde. Benieuwd hoe wij dit voor jou kunnen regelen? Lees verder of maak vrijblijvend een afspraak.

Werving & selectie

Op zoek naar die ene werknemer met specifieke kwaliteiten? Passie HR spant zich tot het uiterste in om de juiste mensen te vinden! Dit start met een verdiepend gesprek over het profiel en de wensen. Daarna stropen we onze mouwen op via ‘no cure no pay’. We werken vanuit een groot bestand met kandidaten en zetten verschillende wervingskanalen in, naast natuurlijk ons eigen netwerk. Onze kandidaten worden uitgebreid gescreend; we spreken ze persoonlijk, winnen referenties in en maken een persoonlijkheidsprofiel.

Alleen de beste mensen worden voorgesteld! Als de perfecte werknemer is gevonden, stemmen we de gewenste dienstverlening af voor de opdracht. Naast werving en selectie kun je ook kiezen voor uitgestelde werving en selectie door (tijdelijk) te starten via een uitzend- of detacheringscontract.

Uitzenden & detacheren

Behoefte aan flexibiliteit? En minimale werkgeversrisico’s? Dat begrijpen wij als geen ander, want je weet niet hoe de wereld er morgen uit ziet. Uitzenden via Passie HR is dan een goede keuze. Zo wordt de inzet van de werknemer afgestemd op de behoefte en blijf je flexibel. Dit kan voor een periode van anderhalf jaar (fase A).

Liever meer binding en zekerheid? Dan is een detacheren op maat een uitstekende keuze. Passie HR stemt het contract volledig af op jullie wensen als opdrachtgever en die van de werknemer. Zo zijn de onderlinge verwachtingen helder en ontstaat er maatwerk, ook op papier. Detacheren mag vanaf de eerste werkdag, en is verplicht na de 78e werkweek. In fase B mogen wij werknemers maximaal zes contracten bieden binnen maximaal vier jaar.

Opleiden

Het opleiden van onze werknemers is voor ons vanzelfsprekend, want dit bevordert de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers (naast de verplichtstelling vanuit de branche, zoals code 95 voor chauffeurs). In overleg met de klant en werknemer bekijken we welke opleiding het beste past. Zo verbreden we de kennis en vaardigheden van onze werknemers en helpen we ook onze klanten een stap verder naar goed geschoold en gekwalificeerd personeel. Passie HR werkt hiertoe nauw samen met betrouwbare en flexibele opleiders. Zo weten we de (na)scholing altijd kwalitatief goed te organiseren, op een moment dat het past voor de klant én onze werknemer.

HR-advies

Personeel aannemen is geen kunst, maar ook alle juridische en administratieve zaken op orde te hebben is een hele uitdaging. En daar biedt Passie HR uitkomst! Wij kennen de arbeidsmarkt en wetgeving, en ondersteunen klanten bij het correct toepassen van cao-verplichtingen en de pensioenregeling. Dat is ons vakgebied waarbij klanten regelmatig op ons terugvallen voor kleine of grotere vraagstukken. Wij bijten ons vast in juist die vragen die voor veel ondernemers lastig zijn. Passie HR geeft pasklare antwoorden, gericht op een praktische toepassing en minimale inzet van tijd en geld. Door deze verdieping worden ook wij iedere dag uitgedaagd. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar ook hartstikke handig voor onze klanten en medewerkers! Ligt er nog iets op de plank? Laat je adviseren door een expert en bel Passie HR.

Kundig & betrokken

Een werkgever die de arbeidsmarkt en wetgeving kent. Duidelijke (contract)afspraken & goed werkgeverschap.

Korte lijnen

Bij Passie HR schakelen we pijlsnel en geldt ‘afspraak is afspraak’. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gecertificeerd

Passie HR is aangesloten bij de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. We dragen met trots het keurmerk van ABU en SNA.

Mis geen enkele vacature!

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures. Zo kun je gelijk actie ondernemen als jouw droombaan voorbij komt!

Geef een geldig e-mailadres op.