Ontstaan uit passie en gedreven door passie

Passie HR is hèt lokale uitzendbureau op de kruising van Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Na tien jaar ervaring bij Nederlands grootste uitzender werd Eline’s droom vervuld; zij aan zij ondernemen met ondernemers en echt goed werkgeverschap bieden aan medewerkers. Sindsdien heeft Passie HR langdurige en succesvolle samenwerkingen opgebouwd met een grote groep relaties. Klanten die eenmaal proeven aan onze werkwijze en dienstverlening blijven klant. Ook onze medewerkers zijn zeer tevreden en bevelen ons aan bij collega’s.

Waarom wij zo succesvol zijn? Door te werken met een klein en kundig team dat echt betrokken en nieuwsgierig is. Zowel klanten als werknemers staan bij ons voorop met goed werkgeverschap als basis. Daarin zijn we betrouwbaar en vertellen we het eerlijke verhaal; complimenten als het goed gaat en een persoonlijk gesprek als er aandachtspunten zijn. Door het nakomen van onze afspraken en betrokken te zijn, ontstaan prettige en succesvolle samenwerkingen.

Wil je dit ook ervaren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij bekijken graag samen de mogelijkheden.

Eline Twint
Kundig & betrokken

Een werkgever die de arbeidsmarkt en wetgeving kent. Duidelijke (contract)afspraken & goed werkgeverschap.

Korte lijnen

Bij Passie HR schakelen we pijlsnel en geldt ‘afspraak is afspraak’. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gecertificeerd

Passie HR is aangesloten bij de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. We dragen met trots het keurmerk van ABU en SNA.