Uren en betalingen

Als je hard gewerkt hebt, wil je ook op tijd en correct betaald krijgen. Passie HR zorgt daarom voor een stipte uitbetaling van de salarissen aan onze werknemers; iedere vier weken op tijd je geld met een kloppende loonstrook en geen gedoe achteraf. Wij checken namelijk alle urenstaten en eventuele onkosten en mutaties voorafgaand aan de verloning. Bij twijfel of onduidelijkheid nemen we contact op met jou en/of de opdrachtgever. Zo weten we zeker dat de uitbetaling klopt. Voor de loonstrook krijg je een seintje zodra deze klaar staat in je persoonlijk digitale account, welke je 24/7 kunt bekijken. Gewoon een duidelijk verhaal waar je op kunt bouwen!

Ook zo benieuwd wanneer we betalen? Download hieronder onze handige betaalwijzer. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Omdat we stipt per vier weken betalen, zijn er 13 betalingen per jaar.

Op donderdag 18 juli 2024 is periode 7 van 2024 betaald. De eerstvolgende betaling is van periode 8 van 2024 en vindt plaats op donderdag 15 augustus. Halverwege de middag staat het geld op je rekening!