Lasser MIG/MAG

Wil jij als lasser MIG/MAG aan de slag in een leuk team? En met hele gave installaties aan de slag? Dan zoeken wij jou voor onze klant nabij Wolvega!

Als lasser werk je aan verschillende onderdelen voor de installaties. Daarbij is het belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen, het laswerk nauwkeurig kunt uitvoeren en daarnaast ook jouw lasapparatuur goed onderhoudt. Ook ben je een teamspeler, want het opbouwen van de installaties doe je niet alleen. In de werkplaats wordt het laswerk gedaan, maar ook machinebouw, licht constructiewerk en het spuiten van alle onderdelen/ installaties.

De opdrachtgever is een klein bedrijf wat over de hele wereld installaties levert. Ze komen geregeld positief in het nieuws en zien hun medewerkers als ‘het visitekaartje’. Er wordt van maandag t/m vrijdag gewerkt, waarbij je op vrijdag een halve dag maakt zodat je lekker op tijd weekend hebt. Ook komt het geregeld voor dat er een bedrijfsborrel of bbq georganiseerd wordt voor alle medewerkers. Wel zo gezellig!

Wat ga je doen als Lasser MIG/MAG?

  • lassen van onderdelen / opbouwen van installaties
  • technische tekeningen lezen en eventueel advies geven
  • onderhouden van de lasapparatuur

Wat verwachten we van jou?

  • relevante werkervaring
  • technische tekeningen kunnen lezen
  • teamspeler
  • fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag
  • in bezit van een rijbewijs en VCA (een VCA-certificaat mag je ook via ons halen!)

Enthousiast over deze vacature? Weet dan dat je voor langere tijd aan het werk kan. Als het van beide kanten goed bevalt, wordt je overgenomen in vaste dienst.

Solliciteren of meer informatie? Bel met Eline van Passie HR. Of stuur alvast een mailtje met jouw CV naar info@passiehr.nl. Ik neem dan binnen één werkdag contact met je op. Ook kun je het formulier op onze website gebruiken.

Is deze functie toch niks voor jou? Dan komen we alsnog graag met je in contact om te kijken hoe we jou wel kunnen helpen naar een nieuwe baan!

Vacature Type: Full Time
Vacature Locatie: Nederland

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx