Meewerkend CE-chauffeur dagdiensten

Droom jij van een vaste baan als meewerkend CE-chauffeur dagdiensten, waarbij je ’s avonds lekker thuis bent? En vind je het leuk om vooral in Nederland en Duitsland te rijden/ werken? Dan heeft Passie HR de perfecte baan voor je bij een ambitieus en snel groeiend familiebedrijf!

vacature
Zie jij jezelf al rijden op deze?

Je begint de dag om 7.00 uur aan de zaak. Iets ervoor pak je alvast een bakje koffie met je collega’s. Samen even de planning doorspreken, de laatste controle van de lading en eventueel nog iets extra inladen voor de klant. Daarna rijd je met de vrachtwagen naar de werklocatie. Dit kan overal in Nederland zijn, of een stukje in Duitsland. Eenmaal aangekomen, ga je samen met het team alle machines, installaties en gereedschappen lossen. Zodanig dat het team gelijk aan de slag kan met het opbouwen. Ook jij steekt graag de handen uit de mouwen en helpt met het installeren van de machines. Natuurlijk zijn er ervaren collega’s bij die jou daarin begeleiden en instructies geven. Zo leer jij in korte tijd alle kneepjes van het vak. Als alles gereed staat, rij je terug naar de zaak en zul je de vrachtwagen opnieuw gaan laden volgens de werkbon voor de volgende klus. Tussendoor nog even een bak koffie, een broodje, wat praat met collega’s, dat hoort er allemaal bij. Na het bij elkaar zoeken van alle materialen en het laden, controleer je nog snel even de werkbon of alles aanwezig is zoals gevraagd. Zo staat de wagen weer klaar voor de volgende klus of volgende werkdag!

De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag. Je start doorgaans om 7.00uur en normaliter ben je rond 16.00uur klaar, afhankelijk van het aantal klussen op een dag en de locaties waar je heenrijdt. Soms kan het uitlopen, of ben je wat verder weg waardoor je wat later op de zaak terug komt. Belangrijk is je betrouwbaar bent, wilt meewerken op de locatie met je collega’s / handen uit de mouwen. Het helpt als je leergierig bent en sociaal binnen het team. Samen de schouders eronder. In de weekenden ben je lekker vrij.

Wat bieden wij jou als meewerkend CE-chauffeur dagdiensten?
 • een goed salaris bij een snel groeiend familiebedrijf
 • een leuke baan in dagdiensten, dus ’s avonds lekker thuis
 • een gezellig team dat samen de schouders eronder zet
 • uitdaging in het werk; iedere dag nieuwe dingen leren
 • pensioenopbouw vanaf de 1e werkdag
 • een vaste baan in het vooruitzicht
Wat vragen wij van jou als meewerkend CE-chauffeur dagdiensten?
 • in bezit van een geldig CE-rijbewijs en code 95
 • fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag
 • bereid mee te werken, dus niet alleen rijden
 • nieuwsgierig en leergierig
 • licht technisch inzicht
 • zuinig op het materiaal

Droom jij van deze baan, wil je meer weten of gelijk solliciteren? Vul dan bijgaand formulier in, of bel met Eline van Passie HR via 0516-760600. Natuurlijk mag een mailtje ook; via eline@passiehr.nl.

Let op: als je alleen chauffeurswerk zoekt, is deze baan niks voor jou! Kijk dan eens bij onze vacatures op http://www.passievoortransport.eu!

Vacature Type: Full Time
Vacature Locatie: Omgeving Coevorden Omgeving Emmen Omgeving Hoogeveen

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx