Spuiter

Wil jij als spuiter aan de slag in een leuk team? En met hele gave installaties aan de slag? Dan zoeken wij jou voor onze klant nabij Wolvega!

Als spuiter leg jij de laatste hand aan de installaties die naar de klanten gaan in binnenland en buitenland. Nadat de tekenaar de installatie heeft uitgetekend, wordt de installatie in de werkplaats opgebouwd door de constructiemedewerkers en lassers. Als de installatie helemaal in elkaar zit, zorg jij voor de ‘finishing touch’. Door het stralen wordt het metaal opgeruwd en eventueel roest verwijderd als de installatie eerder in gebruik is geweest. Het spuiten zorgt voor een mooie coating. Zo lijkt de installatie weer als nieuw! Met de moderne en professionele apparatuur breng jij vakkundig verschillende lagen coatings aan. Want als straler / spuiter weet jij precies hoe dat moet; je weet wat nodig is, en welke spuittechniek je moet hanteren en hoe je de spuit- en mengapparatuur instelt. Door jouw werk verlaat de installatie de werkplaats in perfecte staat!

De opdrachtgever

Is een klein bedrijf wat over de hele wereld installaties levert. Ze komen geregeld positief in het nieuws en zien hun medewerkers als ‘het visitekaartje’. Er wordt van maandag t/m vrijdag gewerkt, waarbij je op vrijdag een halve dag maakt zodat je lekker op tijd weekend hebt. Ook komt het geregeld voor dat er een bedrijfsborrel of bbq georganiseerd wordt voor alle medewerkers. Wel zo gezellig!

Wat verwachten we van jou?
  • relevante werkervaring als straler / spuiter
  • kennis van instellen spuit- en mengmachines
  • je werkt nauwkeurig en bent een teamspeler
  • fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag
  • in bezit van een rijbewijs en VCA (een VCA-certificaat mag je ook via ons halen!)

Enthousiast over deze vacature? Weet dan dat je voor langere tijd aan het werk kan. Als het van beide kanten goed bevalt, wordt je overgenomen in vaste dienst.

Solliciteren of meer informatie? Bel met Eline van Passie HR. Of stuur alvast een mailtje met jouw CV naar info@passiehr.nl. Ik neem dan binnen één werkdag contact met je op. Ook kun je het formulier op onze website gebruiken.

Is deze functie toch niks voor jou? Dan komen we alsnog graag met je in contact om te kijken hoe we jou wel kunnen helpen naar een nieuwe baan!

 

Vacature Type: Full Time
Vacature Locatie: Wolvega

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx